Mașini electrice second hand – pentru un mediu mai curat

Mașini electrice second hand – pentru un mediu mai curat

Cu ajutorul platformei CARFORFRIEND veți putea găsi mașini electrice second hand ieftine, având la dispoziție diverse modele din care să alegeți. Doar trebuie să vă alegeți mașina dorită, iar noi vom reveni la dumneavoastră cu un răspuns în maxim 24 de ore. Vă vom prezenta trei oferte gratuite la prețuri accesibile. Importăm mașini din 12 țări, așadar aveți siguranța că vom alege cele mai bune modele pentru dumneavoastră.

Mașinile electrice sunt o inovație pentru lumea autoturismelor. Din ce în ce mai mulți oameni aleg să achiziționeze astfel de mașini, întrucât principalul avantaj este că vor economisi bani pe termen lung. De asemenea, există mai multe avantaje ale unei mașini electrice, pe care le vom enumera mai jos.

Mașini electrice ieftine – de ce să optezi pentru aceste autoturisme?

CARFORFRIEND a pregătit pentru dumneavoastră mașini electrice second hand, speciale pentru iubitorii și împătimiții de această categorie de autovehicule. Vânzările în România, și nu numai, au crescut în ceea ce privește achiziționarea de mașini electrice. Principalele motive pentru care aceste autoturisme sunt preferate de șoferi sunt:

 • Mașinile electrice nu poluează – aceste autoturisme produc zero emisii poluante, un lucru esențial în ziua de azi, în contextul în care aerul respirat conține substanțe toxice care pot provoca diverse forme de cancer sau alte boli grave. La orele de vârf, mii de autoturisme cu motor termic emană vapori toxici, iar calitatea aerului respirabil scade substanțial. Mașinile electrice folosesc o sursă regenerabilă, spre deosebire de motoarele electrice. Astfel, mașinile electrice prin metodele de încărcare sunt mai sustenabile, întrucât folosesc mijloace eco-friendly.
 • Mașinile electrice poluează mai puțin fonic – în cazul în care nu ați observat, mașinile electrice au un motor silențios, câteodată chiar greu de sesizat. Acest lucru poate fi un pericol, mai ales în zonele cu treceri de pietoni. Din fericire, acest amănunt a fost remediat de marile companii prin implementarea sistemelor de city-safety, cu frânare automată la detectarea obstacolelor sau chiar mici difuzoare ce imită sunetul unui motor în grila din față, pentru a avertiza pietonii.
 • Costuri mici de încărcare – așa cum știți, mașinile electrice se încarcă la stații special conceput pentru acestea. În unele locuri, încărcarea este gratuită, însă unele percep o taxă cuprinsă între 30 – 60 de lei, în funcție de cantitatea de curent consumată. Cu toate acestea, este mult mai ieftin să încarci o mașină electrică decât să faci un plin cu benzină la o mașină normală.
 • Întreținerea mașinii electrice – este mult mai mică, comparativ cu o mașină clasică (benzină sau motorină). Cei care conduc o mașină electrică sunt scutiți de taxele pentru poluare, iar mașinile 100% elctrice sunt scutite de impozit. De asemenea, vizitele la un service auto sunt mult mai reduse, întrucât piesele de la o mașină electrică sunt mult mai puține și nu se strică atât de repede.
 • Performanță dovedită – în cazul în care sunteți împătimit de adrenalină, mașinile electrice pot atinge 100 km/h în doar câteva secunde, datorită momentului de torsiune foarte mare.

Achiziționați mașini electrice second hand prin intermediul platformei CARFORFRIEND

Cu siguranță, sunteți obișnuiți să auziți că astfel de autoturisme nu au un preț accesibil, însă CARFORFRIEND vă aduce mașini electrice second hand. Echipa noastră vă va recomanda doar mașini cu un istoric bun, bine echipate și cu caracteristici tehnici garantate. Ne vom asigura că acumulatorul mașinii electrice este într-o stare bună de funcționare, verificare făcută printr-o documentație amănunțită și o diagnoză autorizată a întregului sistem.

Procesul de achiziționare a unei mașini prin intermediul platformei CARFORFRIEND este unul destul de simplu, echipa noastră ocupându-se de majoritatea procedurilor:

 • Introducerea cererii dvs în legătură cu detaliile vehiculului dorit – După completarea formularului, specialistul nostrum vă va contacta în termen de 24 de ore, cu 3 oferte de vehicule.
 • Comunicare și consiliere – Vă oferim îndrumare și vă ascultăm. În același timp, căutăm cele mai bune vehicule disponibile, care să vă satisfacă toate dorințele.
 • Inspecția vehiculului – Vom verifica vehiculele selectate, astfel încât să fim siguri că totul este în regulă.
 • Achiziția mașinii – Metodele de plată pentru achiziționarea vehiculului pentru care puteți opta sunt fie prin transfer bancar, fie prin credit (depozit, prin aranjament)
 • Import și transfer – Vom aduce mașina la una din sucursalele noastre sau direct la domiciliul dvs, cu toate actele necesare.

Căutați mașini electrice ieftine? Nimic mai simplu! CARFORFRIEND vă pune la dispoziție modele de mașini electrice second hand, perfecte pentru cei ce doresc să conducă un astfel de autoturisme. Veți contribui la îmbunătățirea calității aerului și veți avea mai puține cheltuieli, în comparație cu un autoturism classic, pe benzină sau motorină. Puteți intra în legătură directă cu unul dintre consultanții noștri pentru mai multe detalii privind aspecte legate de taxele aferente.

Contact

  Leave a Reply

  Your email address will not be published.

  Top