Maşini 4×4 second hand Germania

Maşini 4×4 second hand Germania

Mașini 4×4 second hand Germania? Nicio problemă! Carforfriend vă va ajuta să vă aduceți mașina dorită din străinătate la prețuri accesibile.

De cele mai multe ori, ne dorim o mașină second-hand, întrucât costurile de achiziționare sunt semnificativ mai mici.

Din anul 2013, piața second-hand a crescut cu 28% și a explodat în ultimii ani. Majoritatea persoanelor aleg să investească într-o mașină, întrucât oferă mobilitate sporită și este mult mai comod să călătorești cu mașina decât cu mijloace de comun în transport.

De ce mașini second-hand? Pentru cei care dispun de un buget limitat, mașinile second-hand sunt opțiunea ideală. De asemenea, o mașină nouă își va pierde rapid din valoare, aproxmativ cu 20% în primul an și cu 50% după cinci ani de utilizare. Așa că, de ce să cumperi o mașină nouă pentru care bugetul va depăși cu siguranță 15.000 de euro, când poți alege un autoturism la mâna a doua, pe care poți să-l achiziționezi și cu 7000 de euro?

De ce să alegi mașini 4×4 second hand Germania?

Mașinile 4×4 second hand Germania sunt alegerea ideală pentru cei care vor să-și schimbe mașina sau pentru cei care sunt la primul autoturism și își doresc o mobilitate care să depășească cea oferită de mediul urban.

În cazul în care conducătorul auto este începător, opțiunea de second hand este una economică, întrucât dată fiind experiența șoferului, accidentele rutiere se pot întâmpla mult mai rapid, iar costurile reparației pot fi destul de mari dacă ai o mașină nouă. Desigur, regretul că ai zgâriat sau ai produs pagube unui automobil nou va fi mult mai mare decât în cazul unei mașini second hand.

Mașinile 4×4 second hand Germania, precum Hyudai, Nissan, Toyota, Jeep sau Ford sunt o alegere avantajoasă pentru șoferi, întrucât în ziua de azi, chiar dacă autoturismul are 100.000 de km la bord, poate arăta și funcționa ca o mașină nouă. O mașină second hand va avea aceleași dotări precum un autoturism nou, precum geamuri electrice, computer de bord, închidere centralizată, oglinzi retrovizoare ajustabile electric, senzori parcare față-spate sau airbag-uri laterale spate. De asemenea, mașinile din Germania sunt cele mai căutate de români, întrucât aici putem găsi mașini second-hand cu un grad minim de uzură, întrucât nemții folosesc autoturismelor în cea mai mare parte pe autostrăzi, iar reviziile sunt efectuate doar în reprezentanțele auto.

Germania este pe primul loc, atunci când vine vorba de țara de unde românii importă cele mai multe mașini second-hand, având peste 50% din totatul de importuri. Infrastructura rutieră din această țară din Europa de Vest asigură o bună funcționalitate a autoturismelor, iar starea tehnică și cea estetică se mențin chiar și după câțiva ani de utilizare. Dacă vrei să cumperi o mașină second-hand, Germania reprezintă o țară de încredere, iar Carforfriend te va ajuta cu tot procesul de achiziționare și de aducere în România a mașinii.

Procesul de achiziționare a mașinilor second hand din Germania se desfășoară rapid și eficient:

1. Introducerea cererii dvs în legătură cu detaliile vehiculului dorit – După completarea formularului, specialistul nostrum vă va contacta în termen de 24 de ore, cu 3 oferte de vehicule.

2. Comunicare și consiliere – Vă oferim îndrumare și vă ascultăm. În același timp, căutăm cele mai bune vehicule disponibile, care să vă satisfacă toate dorințele.

3. Inspecția vehiculului – Vom verifica vehiculele selectate, astfel încât să fim siguri că totul este în regulă.

4. Achiziția mașinii – Metodele de plată pentru achiziționarea vehiculului pentru care puteți opta sunt fie prin transfer bancar, fie prin credit (depozit, prin aranjament)

5. Import și transfer – Vom aduce mașina la una din sucursalele noastre sau direct la domiciliul dvs, cu toate actele necesare.

De ce să alegi Carforfriend pentru achiziționarea de mașini 4×4 second hand Germania?

Prin Carforfriend poți achiziționa mașini 4×4 second hand din Germania la prețuri accesibile. Agenția de import mașini din străinătate îți va pune la dispoziție doar autoturisme testate. Îți vom oferi doar mașini cu un istoric bun, echipate corespunzător și cu caracteristici tehnice garantate. De asemenea, Carforfriend îți pregătesc toate documentele pentru înmatricularea mașinii importate, inclusiv inspecția tehnică. Echipa noastră vă va da cele mai bune recomandări în materie de mașini 4×4 second hand, și vă va sfătui ce mărci ar trebui să evitați. În cazul în care aveți întrebări ne puteți contacta la adresa de email birou@carforfriend.ro sau la numărul de telefon +40 741 934 495. De asemenea, puteți completa formularul disponibil pe site-ul nostru.

Contact

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Top