Cum cumperi o mașină din Germania – ce trebuie să știi

Cum cumperi o mașină din Germania – ce trebuie să știi

Dacă vrei să faci o achiziție nouă, îți vom spune tot ce trebuie să știi înainte de a cumpăra o mașină nouă din Germania. De cele mai multe ori, oamenii aleg să cumpere mașini second-hand, întrucât valoarea automobilului scade drastic în primii ani de utilizare. Astfel, cumpărătorii nu consideră mașină o investiție, întrucât prețul acesteia se va devaloriza în doar câțiva ani. Cei mai mulți dintre cei care vor să-și schimbe mașina sau sunt la prima achiziție a unui automobil, aleg modelele din Germania, întrucât sunt întreținute mult mai bine. Există câteva aspecte pe care trebuie să le ai în vedere atunci când te-ai decis să cumperi un autoturism din Germania.

Lucruri de luat în considerare înainte de a cumpăra o mașină din Germania

Dacă te-ai hotărât să cumperi o mașină din Germania, există anumite lucruri pe care trebuie să le iei în cosiderare, pentru a face alegerea cea mai bună. Pe lângă detalii, precum culoarea mașinii, interiorul sau anumite dotări pe care vrei să le ai pentru un confort sporit, nu trebuie să omiți partea rațională, care include o serie de verificări care să confirme starea reală a mașinii. În continuare, vă vom prezenta aspectele cele mai importante pe care să le ai în vedere.

Stabilirea unui buget înainte de a cumpăra o mașină din Germania

Dacă te întrebi ce trebuie să știi înainte de a cumpăra o mașină din Germania, acesta este stabilirea unui buget. Trebuie să ai în vedere cât vrei să cheltui pentru mașina pe care vrei să o cumperi, pentru a ști modelele spre care te poți orienta. Verifică înainte cam între ce sume se încadrează mașina mult dorită, pentru a ști cât buget să aloci. Dacă vrei să cumperi tu direct mașina de la proprietar atunci trebuie să ai în vedere ca bugetul tău să include mai multe componente: deplasarea în Germania cu autocarul sau avionul, cazarea în cazul în care vei fi nevoit să stai mai multe zile, mesele, deplasările interne între localități, dacă vrei să vizionezi mai multe mașini și nu în ultimul rând, drumul spre casă cu mașina. Dacă optezi pentru un dealer, precum CARFORFRIEND vei avea parte de asistență. De asemenea, nu va trebui să-ți faci griji în legătură cu documentele pentru înmatricularea mașinii importate, inclusiv inspecția tehnică. Agenția se va ocupa de toate aceste detalii.

Verifică cu atenție actele mașinii importate din Germania

Un detaliu foarte important, pe care nu trebuie să îl scapi din vedere este verificarea cu atenție a actelor mașinii. Te poți lăsa distras de euforia că vei avea o mașină nouă, însă trebuie să fii atent dacă seriile corespund cu cele de pe mașină, culoarea, dacă este cea specificată în acte, nivelul de dotare, motorizarea, etc. Nu uita că seriile de pe mașină sunt afișate în cel puțin două locuri, foarte vizibil și într-un loc mai ascuns, cunoscut doar de producător și persoanele specializate în domeniu.

La fel ca și în cazul României, Germania are pentru mașini două acte: echivalentul pentru cartea de identitate și certificatul de înmatriculare.

Drumul de întoarcere cu mașina din Germania

Dacă vrei să-ți cumperi din Germania direct de la proprietar, atunci trebuie să te gândești la drumul de întoarcere cu mașina. Poți opta pentru o platformă sau poți conduce chiar tu mașina. Dacă alegi a doua variantă, atunci trebuie să conduci cu atenție, întrucât este o mașină nouă, pe care nu o cunoști foarte bine. Asigură-te că ai în portbagajul mașinii roata de rezervă, cric, vestă reflectorizantă, trusă de prim ajutor, triunghiuri reflectorizante, în caz că vei fi nevoit să schimbi roata. În cazul în care este iarnă, verifică dacă ai cauciucurile potrivite. Dacă alegi compania de import mașini din Germania CARFORFRIEND, atunci mașina cumpărată va fi adusă la una din sucursalele lor sau direct la domiciliul tău, cu toate actele necesare.

Alege CARFORFRIEND dacă vrei să cumperi o mașină din Germania

CARFORFRIEND este o agenție de import mașini din Germania, care vă va ajuta din toate punctele de vedere cu achiziționarea unui autoturism din această țară. Procesul de achiziționare este unul ușor de realizat, după cum urmează:

1. Introducerea cererii dvs în legătură cu detaliile vehiculului dorit – După completarea formularului, specialistul nostru vă va contacta în termen de 24 de ore, cu 3 oferte de vehicule.

2. Comunicare și consiliere – Vă oferim îndrumare și vă ascultăm. În același timp, căutăm cele mai bune vehicule disponibile, care să vă satisfacă toate dorințele.

3. Inspecția vehiculului – Vom verifica vehiculele selectate, astfel încât să fim siguri că totul este în regulă.

4. Achiziția mașinii – Metodele de plată pentru achiziționarea vehiculului pentru care puteți opta sunt fie prin transfer bancar, fie prin credit (depozit, prin aranjament).

5. Import și transfer – Vom aduce mașina la una din sucursalele noastre sau direct la domiciliul dvs, cu toate actele necesare.

Contact

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Top