În ciuda situației epidemiologice din Polonia și Germania, avem un program de lucru normal. Importăm mașini la cereri personalizate în conformitate cu ora prestabilită.

Întrebări frecvente cu privire la importarea vehiculelor

Importăm vehicule în România

Prin ce vă deosebiți de o vânzare de mașini second-hand într-un regim de consignație?

Principala diferență este că nu suntem consignatari. Vindem mașini în cadrul unui proces online. De obicei, veți vedea o mașină aici când va fi gata pentru dvs. Înainte de aceasta, alegem împreună o mașină pentru dvs. Vă arătăm descrierile, fotografiile, opiniile experților sau protocolul nostru scurt. În plus, ne diferențiem de magazinele de mașini second-hand poloneze și prin amploarea operațiunilor noastre. Activăm legal în Germania, Polonia și Republica Cehă de mulți ani. Asociații noștri sunt, de asemenea, în Cehia și Suedia. De asemenea, reparăm mașini în Polonia pentru clienții noștri, dacă aceștia doresc acest lucru. În plus, vindem și vehicule în Germania, ceea ce confirmă fiabilitatea ofertelor noastre.

Anul producției și data primei înregistrări - despre ce este vorba?

Altă țară, alte obiceiuri - Spre deosebire de Polonia, în Germania, oamenii nu se uită la data de producție a mașinii sau se uită doar într-o mică măsură. Data primei înregistrări este importantă pentru ei! Data fabricaţiei poate fi indicată după numărului VIN pe majoritatea vehiculelor. Prin urmare, mașinile din Germania sunt adesea oferite „artificial” cu un model mai nou pe baza datei primei înmatriculări. Este important de menționat că mașinile înmatriculate în primul trimestru vor fi evident mai ieftine decât cele înmatriculate în restul anului, deoarece dealerii știu că este diferit în alte țări și, de exemplu, polonezii vor cere așadar o dată de producție specifică. Dacă aveți dubii, sunați-mă sau întrebați-vă dealerul responsabil de o anumită marcă. Al zecelea caracter din numărul VIN indică în general anul vehiculului, dar nu întotdeauna! Între 2000 și 2009 erau doar cifre, 1,2,3 etc. Începând cu 2010, se folosesc litere, A pentru 2010, B pentru 2011 etc.

De ce sunt mașinile sunt mai ieftine în Germania sau Suedia

Practic este o prostie. Mașinile bune sunt mai scumpe acolo decât în alte țări. Clienții noștri știu că trebuie să plătiți pentru o mașină second-hand de bună calitate. Multe vehicule „combinate” au ajuns pe piața noastră în diferite moduri pentru a maximiza marja prin diferite combinații. Dealerii obișnuiți, cum ar fi carforfriend.pl, vor fi întotdeauna bucuroși să vă ofere istoricul vehiculului sau alte informații importante despre vehicul. Nu vă așteptați, însă, ca mașinile din străinătate să fie în același timp cele mai ieftine și cele mai bune. De asemenea, nu este adevărat că numai mașinile destinate dezasamblării merg în Polonia. Pur și simplu, în Germania sau Suedia, o oră de lucru a unui mecanic este de aproximativ 70 de euro, prin urmare multe reparații sunt mai ieftine la noi și, astfel își fac dealerii deseori marja. Piața din Polonia se schimbă și din ce în ce mai multe companii funcționează în mod fiabil! Urmăriți de unde și ce cumpărați!

De ce se merită să cumpărați o mașină în Germania?

Da, se merită să cumpărați o mașină în Germania, dar cel mai bine cu noi. Deoarece riscul este, de asemenea, ridicat. Mulți oameni cred că, dacă știu câteva cuvinte în limba germană, vor face o afacere grozavă mergând singuri. Nu este chiar atât de ușor. Dar... Mașinile din Germania sunt de obicei mult mai bine echipate decât aceleași modele vândute în Polonia. Drumurile germane sunt mult mai bune, astfel încât kilometrajul chiar mai mare nu înseamnă moartea tehnică a mașinii. Inspecțiile tehnice germane sunt serioase, astfel încât mașinile sunt reparate în mod regulat. Acest lucru nu se aplică achiziționării unei mașini care tocmai și-a terminat inspecția tehnică, iar proprietarul preferă să o vândă mai degrabă decât să o aducă într-o stare funcțională.

De unde vin mașinile pe care le oferiți?

Nu există o sursă miracol de mașini second-hand! Le cumpărăm de la persoane fizice, dealeri auto noi care au acceptat mașinile în lichidare de la clienții lor. De asemenea, le cumpărăm în cadrul unor licitații online închise, profesionale, disponibile numai companiilor autorizate ca a noastră! De asemenea, cumpărăm mașini deteriorate și le reparăm pentru dvs. folosind cele mai bune piese în ateliere fiabile și de încredere.

Feedback-ul clienților

Natty Hoekowa

Dintre toate companiile cărora le-am cerut să mă ajute să import mașina mea de vis, Carforfriend a fost singura care mi-a putut satisface cerințele și mi-a trimis apoi o ofertă. De la primul contact cu angajații acestei companii, sunteți întâmpinați cu amabilitate și determinare. Din punctul meu de vedere a fost un proces rapid și eficient și, în general, o experiență plăcută. Totul a funcționat conform așteptărilor mele, angajații acestei companii m-au informat întotdeauna despre fiecare pas, nu a trebuit să-mi fac griji pentru nimic. Am communicat tipul de vehicul care mă interesa. După ce acesta a fost importat, a fost înmatriculat și în cele din urmă livrat la domiciliul meu. Îi mulțumesc lui Daniel pentru tot ajutorul oferit și profesionalismul de care a dat dovadă în procesul de importare a vehiculului meu de vis și, în același timp, recomand cu tărie această companie. Merită să aveți încredere în profesioniști, totul a fost reglementat prin contract și de la bun început am fost informat despre toate costurile legate de importul vehiculului meu. Vă recomand această companie!

Nadzieja Niklinska

În acest fel, dorim să îi mulțumim companiei Carforfriend pentru că ne-a găsit mașina de vis, pentru că ne-a ajutat să realizăm verificarea ei tehnică de către dealer, să o importăm în Polonia și apoi să realizăm inspecția tehnică și înmatricularea vehiculului la biroul corespunzător. Vă mulțumesc și pentru informațiile continue, pentru atenția pe care mi-ați acordat-o pe tot parcursul procesului. În zilele noastre, rareori văd o astfel de abordare și mi-ar plăcea să revin la dvs.! Recomand utilizarea serviciilor Carforfriend tuturor celor interesați de o mașină de încredere, cu o stare tehnică garantată, celor care nu au timp să călătorească în străinătate, nu au documentația și nici cunoștințele auto necesare.

Marcin Duma

Nu știu prea multe despre mașini, nu am timp să monitorizez situația actuală pe piața auto și, cel mai important, nu eram deloc sigur ce mașină, care se putea încadra în bugetul meu, ar fi cea mai bună pentru mine. Carforfriend a fost soluția pentru mine, așa că am decis să le folosesc serviciile!

Mateusz Król

În timp ce îmi conduceam Fordul, m-am putut întreba dacă am făcut bine să-i încredințez lui Carforfriend fondurile mele pentru achiziționarea mașinii. S-ar putea întâmpla ca după cumpărare să trebuiască să duc mașina direct la garaj. Cu toate acestea, atunci când lucrați cu Carforfriend, puteți pur și simplu să dați uitării aceste probleme. Angajații companiei sunt dealeri cu experiență și experți în domeniul lor. După ce mi-am stabilit bugetul, ei mi-au recomandat întotdeauna vehiculele optime pentru mine. Acum sunt extrem de mulțumit, am cumpărat o mașină pe care am condus-o deja 4 000 km și, în afară de reparațiile de rutină, nu am avut probleme cu ea până acum. Țin să îi mulțumesc în special domnului Jacek, directorul companiei, care vorbește fluent germana și, după cum mi s-a spus, are mulți ani de experiență cu dealerii germani. Chiar înainte de cumpărare, mașina a fost verificată de către tehnicianul lor. Aș dori să îi mulțumesc întregii echipe Carforfriend și să vă asigur că voi folosi serviciile dvs. din nou.