În ciuda situației epidemiologice din Polonia și Germania, avem un program de lucru normal. Importăm mașini la cereri personalizate în conformitate cu ora prestabilită.

Cum lucrăm

SERVICII CE VOR SIMPLIFICA PROCESUL DE ACHIZIŢIE

Selectaţi informaţiile relevante din formular

După completarea formularului, specialistul nostru vă va contacta în termen de 24 de ore şi vă va oferi 3 oferte complet gratuite de vehicule conform datelor selectate.

Consiliere

Vă oferim consiliere şi recomandări. În acelaşi timp căutam cele mai avantajoase oferte de maşini.

Verificarea tehnică şi optică a maşinii

Verificarea autoturismelor selectate pentru a ne asigura ca totul este în regulă.

Achiziţie maşină

Achizitie masina prin transfer bancar sau credit ( exista posibilitatea oferirii deposit – cu acordul partilor)

Importarea şi predarea

Oferim serviciul de livrare a maşinii la una dintre sucursalele noastre sau la domiciliul clientului împreună cu documentele necesare pentru înregistrarea autoturismului în România.

membră a asociației germane a industriei auto - Bundesverband für freie KFZ-Händler - CarforFriend.ro

Din octombrie 2015, am fost prima companie poloneză care a devenit membru al German Stowarzyszeni Handl Samochodami. Bundesverband für freie KFZ-Händler (www.bvfk.de). Aceasta este o confirmare a faptului că eforturile noastre în prezentarea ofertelor detaliate ale trenurilor uzate nu sunt doar în Polonia, ci și în Germania. Aceasta organizație reunește 800 de dealeri de mașini selectate și verificate cu grijă. Condiția este ca aceste vehicule să fie exacta cu specificatia în descrierile anunțurilor individuale și să existe de asemenea o garanție a numărului de kilometri parcurși și a stării tehnice! JCK este una dintre puținele companii cehe membre ale acestei asociații.

Mașini verificate - CarforFriend.ro

Mașini verificate

Recomandăm doar mașini cu un istoric bun, bine echipate și cu caracteristici tehnice garantate.

Documentație completă - CarforFriend.ro

Documentație completă

Pregătim toate documentele pentru înmatricularea mașinii importate, inclusiv inspecția tehnică. Nu trebuie să vă faceți griji pentru nimic.

Cunoștințe de specialitate - CarforFriend.ro

Cunoștințe de specialitate

Vă spunem ce mașină să cumpărați și ce modele și mărci să evitați.

Feedback-ul clienților

Natty Hoekowa

Dintre toate companiile cărora le-am cerut să mă ajute să import mașina mea de vis, Carforfriend a fost singura care mi-a putut satisface cerințele și mi-a trimis apoi o ofertă. De la primul contact cu angajații acestei companii, sunteți întâmpinați cu amabilitate și determinare. Din punctul meu de vedere a fost un proces rapid și eficient și, în general, o experiență plăcută. Totul a funcționat conform așteptărilor mele, angajații acestei companii m-au informat întotdeauna despre fiecare pas, nu a trebuit să-mi fac griji pentru nimic. Am communicat tipul de vehicul care mă interesa. După ce acesta a fost importat, a fost înmatriculat și în cele din urmă livrat la domiciliul meu. Îi mulțumesc lui Daniel pentru tot ajutorul oferit și profesionalismul de care a dat dovadă în procesul de importare a vehiculului meu de vis și, în același timp, recomand cu tărie această companie. Merită să aveți încredere în profesioniști, totul a fost reglementat prin contract și de la bun început am fost informat despre toate costurile legate de importul vehiculului meu. Vă recomand această companie!

Nadzieja Niklinska

În acest fel, dorim să îi mulțumim companiei Carforfriend pentru că ne-a găsit mașina de vis, pentru că ne-a ajutat să realizăm verificarea ei tehnică de către dealer, să o importăm în Polonia și apoi să realizăm inspecția tehnică și înmatricularea vehiculului la biroul corespunzător. Vă mulțumesc și pentru informațiile continue, pentru atenția pe care mi-ați acordat-o pe tot parcursul procesului. În zilele noastre, rareori văd o astfel de abordare și mi-ar plăcea să revin la dvs.! Recomand utilizarea serviciilor Carforfriend tuturor celor interesați de o mașină de încredere, cu o stare tehnică garantată, celor care nu au timp să călătorească în străinătate, nu au documentația și nici cunoștințele auto necesare.

Marcin Duma

Nu știu prea multe despre mașini, nu am timp să monitorizez situația actuală pe piața auto și, cel mai important, nu eram deloc sigur ce mașină, care se putea încadra în bugetul meu, ar fi cea mai bună pentru mine. Carforfriend a fost soluția pentru mine, așa că am decis să le folosesc serviciile!

Mateusz Król

În timp ce îmi conduceam Fordul, m-am putut întreba dacă am făcut bine să-i încredințez lui Carforfriend fondurile mele pentru achiziționarea mașinii. S-ar putea întâmpla ca după cumpărare să trebuiască să duc mașina direct la garaj. Cu toate acestea, atunci când lucrați cu Carforfriend, puteți pur și simplu să dați uitării aceste probleme. Angajații companiei sunt dealeri cu experiență și experți în domeniul lor. După ce mi-am stabilit bugetul, ei mi-au recomandat întotdeauna vehiculele optime pentru mine. Acum sunt extrem de mulțumit, am cumpărat o mașină pe care am condus-o deja 4 000 km și, în afară de reparațiile de rutină, nu am avut probleme cu ea până acum. Țin să îi mulțumesc în special domnului Jacek, directorul companiei, care vorbește fluent germana și, după cum mi s-a spus, are mulți ani de experiență cu dealerii germani. Chiar înainte de cumpărare, mașina a fost verificată de către tehnicianul lor. Aș dori să îi mulțumesc întregii echipe Carforfriend și să vă asigur că voi folosi serviciile dvs. din nou.